Vinterdæk giver større sikkerhed

Din sikkerhed på vejene i vintermånederne afhænger i høj grad af dækkene på din bil.

Når sne og slud ligger på vejene, bliver bremseafstanden kortere på vinterdæk sammenlignet med sommerdæk. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du skifter til vinterdæk for at sikre optimal kontrol vinteren igennem.

Når vi taler om at skifte til vinterdæk, drejer det sig om hele hjulet, som udskiftes. Dette kan resultere i pladsmæssige udfordringer for dig med det ekstra sæt hjul, og derfor tilbyder vi også opbevaring af de hjul, der ikke er monteret på din bil. Hvis du er nysgerrig omkring opbevaringsmulighederne, er du mere end velkommen til at spørge, når du booker tid.

Hvis du er i tvivl om tilstanden af dine nuværende dæk eller overvejer at investere i nye dæk, er din mekaniker klar til at hjælpe. Vi kan evaluere dine nuværende dæks sikkerhed og levetid samt rådgive dig om, hvorvidt du kan køre en ekstra sæson med dem eller om det er tid til en udskiftning.

Og hvorfor ikke bestille tid til skift af hjul og eventuelt kombinere det med en generel service? På den måde kan vi håndtere det hele i ét besøg og gøre det så bekvemt som muligt for dig. Din sikkerhed og komfort på vejene er vores prioritet.

Kontakt os med det samme for at booke tid og sikre, at din bil er klar til vinteren. Vi ser frem til at betjene dig!

Seneste nyheder
Vinterdæk giver større sikkerhed
30-10-2023

Når sne og slud ligger på vejene, bliver bremseafstanden kortere på vinterdæk sammenlignet med somme…

Læs mere
Husk at bestille tid til hjulskifte i god tid
25-09-2023

Efteråret er over os, og det er snart tid til at skifte fra sommerhjul til vinterhjul. Hvis du vil v…

Læs mere
Tjek olien efter ferien
08-08-2023

Er du en af dem, som har brugt sommerferien til at køre en fantastisk tur gennem Europa i din bil –…

Læs mere